Miksi minä olen heikko, kun kyseessä on karkin syönti? Vastustaminen on kertakaikkiaan melkein mahdotonta. Jos otan yhden en pysty lopettamaan. Kotona on helppoa olla, kun ei osta karkkeja kotiin. Töissä on toista, kun karkkia on saatavilla aina.

En  ole nyt käynyt vaa'alla noin viikkoon. Tuskin mitään kummallista on tapahtunut sillä rintamalla. Ajattelin punnita itseni vasta 30.6. En millään usko, että saavutan tavoitettani eli 61 kiloa 7.7. mennessä. Tärkeintä taitaa nyt sitten olla se, että grammaakaan ei tule lomalla lisää. Siinäkin on tekemistä, kun olen tällainen itsekuriton luuseri. Miksi ihmeessä kilot tulevat helposti, mutta niistä eroon pääseminen on työlästä? Ärsyttää niin helvetisti taas kerran.

Luin tänään lehdestä (oli KG-lehti tai kauneus ja terveys) vuoropaastosta vai miksi sitä nyt nimitettiinkään. No kuitenkin periaate oli se, että viikossa paastotaan yksi päivä tai enenmmän. Mietin, että pitäisikö minunkin kokeilla sitä. Tosin olen hirveän äkäinen, kun minulla on nälkä. Tästä kärsisi sitten miehenikin itseni lisäksi. Voisin tietysti kokeilla omaa kevennettyä versiota, jossa esim. parina päivänä viikossa söisin vain pari hedelmää ja vaikka 3 jugurttia ja joisin runsaasti nesteitä. Nämä kevennyspäivät pitäisi sitten olla vapaapäiviä töistä tai yövuoroja. Muissa vuoroissa en voi äkäisenä olla. Täytyykin oikein tosissaan miettiä asiaa. Voisinhan tosiaan ottaa vaikka tavaksi, että yövuoro on automaattisesti kevennyspäivä. Vai onko sitten niin, että kärsin vielä pidempään huonosta olosta, kun pitää valvoa. No testaamalla se selviää. Ensimmäinen kevennyspäivä olkoon 27.6. Nyt alkaa myös 10 päivän karkkilakko tämän päiväisen mässyttelyn seurauksena. Pakko todistaa itselleni, että minullakin on selkäranka :)