Tämä viikko rento töiden puolesta. Työvuoroja ei ole kuin muutama. Ensi viikko onkin sitten aika tiivistä työn osalta. Teen siis kolmivuorotyötä, joka vaihtelevuudessaan sopii minulle. Tänään on vapaapäivä ja ajattelin siivoskella eli imurointia, pölyjen pyyhintää ja vessanpesua luvassa. Keittiössä tuli jo heiluttua rätin kanssa.
Perjantaina olemme menossa kyläilemään appilaan eli alkoholia tulee jonkin verran nautittua. Koitan nyt jo etukäteen miettiä, että miten vältän lauantain mättöfiiliksen. Kotiin ostettiin kevyitä pitsa-aineksia eli kinkkua, tonnikalaa, sieniä, polarin 15% juustoa sekä ei niin kevyttä aurajuustoa. Eli noilla aineksilla koitan pärjäillä. Karkkia en aio ollenkaan hommata!

Laihdutustouhu tuntuu tällä hetkellä ihan hyvältä. En ole ottanut siitä kauheita paineita vaan olen ajatellut, että paino saa laskea hitaasti. En ole esimerkiksi laskeskellut kaloreita vaan koittanut pienetää annoskokoja ja syödä melko järkevästi. Suuri saavutus oli, kun jätin runebergintortut ja laskiaspullat kauppaan. Siippa otti tortun ja sujuvasti sivusta seurasin sen syömistä :) Hyvä minä!