Meinasin jo kokonaan lopettaa bloggailun. Päätin sitten kuitenkin, että voisin noin kerran viikossa tulla hiukan raportoimaan kuulumisia.

Jaahas se on vuosi 2010. Viime vuoden loppu ja tämä alkuvuosi meni aikalailla pellossa mikäli syömisiä katsoo. Nyt on taas ryhtiliike päällä. Liikun säännöllisesti ja rajoitan herkuttelua. Viimeinen kuukausi on oikeastaan ollut todella makeantäytteinen. Herkuttomia päiviä ollut valehtelematta korkeintaan viisi, huh huh.

Viimeksi eilen aamulla vaaka näytti 60,6. Harmittaa, sillä olin vannonut, että yli 60 kilon ei mennä enää edes iltapainona. No kyllä se lukema kääntyy laskuun, kun tosissani haluan ja asiaan paneudun. Tavoite on päästä 57-58 kiloon ja vaihtaa läskiä lihakseen. Kontrollivaa'alla en ole käynyt aikoihin eli en tiedä mikä tilanne on sen mukaan. Josko vaikka viikon päästä tiistana aamulla kurkkaisin tuoreet lukemat.

Liikuntaakin oli viime kuukautena normaalia vähemmän ja siitä otin jo vähän stressiä. En van saanut itseäni potkittua liikkeelle tarpeeksi usein. Se asia on onneksi korjaantunut ja viime viikolla kuntoilin 5 päivänä. Olen löytänyt uuden lajin eli pallojumpan. Dvd:n  kera palloilen olkkarin matolla. Mukavaa vaihtelua kuntopyöräilyyn, kävelyyn ja kotipunttailuun. Olen hankkinut myös sarjakortin kuntosalille. Sitä pitäisi innostua käyttämään. Ajomatka salille harmittaa, mutta eiköhän se tästä. Pakko ainakin käyttää se 10 kertaa, ettei mene rahat hukkaan.

Keveämpää ja innokasta uutta vuotta kaikille!